Dansk

Stil!

20. marts 2006 af Fassos (Slettet)
En som ved rette min stil??

Når kærligheden er i hus:

Tanken som fleste unge sætter forladt, er tanken som jeg allerede har fastsat, når jeg siger: Så er jeg hjemme skat. Hvor blev der af udsagnet: kærlighed har ingen alder?
Personlig finder jeg ikke to menneskers sammenhold som et objekt der bliver beslået af tid. Fundamentalt er det en definition af at prioritere med sin udkårende, og sammen finde en fælles løsning, dvs. at gå på kompromis med hinanden. Som Line selv beskriver, vil der altid være nogle frustrationer, men den tanke besidder vi alle. Så i denne anledning overværes det sjældent at unge kendetegner deres kærlighed, når de er under 18. Angående min egen kreative retning, har min personlige livsanskuelse grangiveligt taget form og forandret sig idemæssigt. I oprindelsen lod min hensigt sig forlyde med, at flytte hjemme fra som fireogtyveårige, da muligheden gjorde sin entré positivt. Eftersom min vens far er indehaver af en ejerlejlighed i Nørrebrogade på 75 kvadratmeter, anså jeg dette til en storartet løsning da huslejen kun lå på 2700,- kroner i måneden. Men ovenpå en kortvarig tænker, besluttede jeg mig for at forholde mig afventende til jeg bliver 24, da det ville give flere fordele og SU vil jeg få stadigvæk. Så som sagt, venter jeg til den stræbende alder, der indleder mig som et signet voksent individ fra regeringens side, hvorefter jeg flytter ind i lejligheden, med min kæreste Karina. Der har vi tænkt os at bo indtil vi engang for råd til et hus.
”Hus på landet, bil i garagen, mand på krogen og en hundehvalp, der tisser på gulvtæppet. Line Andersen er bare 17 år og har allerede fået det hele.”
Umilddelbart flot! Men der vil bestandig være et sted hvor skoen trykker. Et forhold er baseret på godt og ondt, så lige meget hvor godt vi refererer vi er involveret med hinanden, så vil der altid være en mørk side af medaljen. For der er ingen som er perfekte, og derfor vil der altid være nogle uenigheder i en tidlig tilknytning. Men når tiden kommer hvor gnisten bliver mere og mere spaltet, det er den dag hvor forholdet burde tage sig for ende. Heldig som få, er jeg en af dem som stadigvæk ejer følelsen af denne unikke, og idylliske kærlighed. Så man skal passe på ikke binde sig for hastigt, da det kan medføre et unødvendigt brud.
”Det unge par har dog forberedt sig på, at forholdet måske ikke vil holde for evigt. Inden de købte hus, lavede de en samlivskontrakt, der fortæller nøjagtig, hvem der ejer hvad.”
Reelt med denne udtalelse undertegner jeg latterlighed og et tegn på hastige valg, for jeg forstår ikke hvorfor de vælger at flytte sammen, når de ikke er hævet over alt tvivl. Da de dermed indirekte siger de ikke er 100 procent sikker på det skal være dem, for resten af deres tilværelse. Personligt mener jeg som udgangspunkt det er i overensstemmelse med at stoppe tiden og bruge det som en midlertidig løsning. Egentligt berettiger de af omveje at forholdet ikke holder og det er en suspensiv tilflugt. Så hvis de ikke tror på forholdet fra starten, hvorfor så lade det være aktuelt. For mange ting man har besvær med, klares bedst ved at lades vær med.
”Som udgangspunkt kræver Line troskab i sit forhold. Men hun kunne nok godt tilgive Thomas, hvis han havde været utro, siger hun.”
Identificeret fra mit eget forhold anser jeg troskab som den væsentligste anpart i et forhold og efterfølgende kærligheden. For hvad er det værd at leve på en hvid løgn? Så hellere være ulykkelig end en opstandelse af bedrageri bliver fremtrinet af sin kæreste. Det mest nedladende og vanskeligste efter 3 år, må efter sigende være at finde ud af ens kæreste har været utro. Selv kunne jeg aldrig nogensinde tilgive min kæreste og stole på hende igen.
At binde sig er ikke akkurat en let ting, men det har selvfølgelige også sine gode sider. Der er ting som forelskelse, sammenværd, fremtid, glædestrålende humør, men sammen med disse ting, er en af de mest betydningsbærende formuer klart sex. I denne tilknytning har jeg formået at citere et gruk fra Piet Hein, som jeg finder er yderst sukret.

Da gud ville opfinde noget som ikke,
Var spil eller sport eller mad eller drikke.
Og dog var en verden af legende hvile,
Hvori vore sind kunne smelte og smile.
Der delte han men’sket kvinden og manden,
Og skabte den leg de kan have med hinanden.

Muligvis en smule sødladent, men ikke desto mindre korrekt og bestemt en intelligent samt evnerig fremstilling af sex. Et forhold er noget man kan have, noget man kan finde eller noget som man aldrig får. Som beskrevet på Engelsk: ”Every thing is temporary”, for alt har en ende, selvom det er et brud på et forhold, eller om det er døden der fratager den anden partner, så varer intet for altid. Så måske er bare tab af tid.

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. marts 2006 af allan_sim

#0.
Jeg kan ærlig talt ikke se, hvorfor folk skal spilde deres tid med at kommentere på noget, der ligger så langt fra dit normale kommunikationsniveau i øvrigt her på stedet, at man må tvivle på ægtheden. Hvis du selv har frembragt ovenstående, så behøver du ikke hjælp fra sitet her. Aflever du blot til din dansklærer - så må du jo se, om han/hun hopper på limpinden.

Svar #2
20. marts 2006 af Fassos (Slettet)

Jeg har selv skrevet dette ! Jeg vil have min stil rettet!

Svar #3
20. marts 2006 af Fassos (Slettet)

Det er kun det !

Brugbart svar (0)

Svar #4
20. marts 2006 af Romulus (Slettet)

#1
Faktisk det samme jer tænkte, da jeg læste stilen igennem;)

#2
Det må jeg nok sige, du har jo forbedret dig enormt siden sidst. Fortsæt du endelig den udvikling.

Svar #5
20. marts 2006 af Fassos (Slettet)

allan_sim du mener at jeg snyder! hvorfor det ? Jeg har ikke snydt noget med noget ! Sådan er det når jeg skriver stile!

Svar #6
20. marts 2006 af Fassos (Slettet)

mange tak hr. opgaveredaktør! Den skal bare rettes! Skrev også en engelsk stil hvor jeg fik 11! Er begyndt og tage mig sammen !

Brugbart svar (0)

Svar #7
20. marts 2006 af allan_sim

#5.
Som skrevet, så tvivler jeg på ægtheden. Men du kan jo være ligeglad med min mening - jeg er jo ikke din dansklærer.

Svar #8
20. marts 2006 af Fassos (Slettet)

det er også vigtigt at agumenter for ordets betydning! fx: Intest (Man er ekstra opmærksom) Dette er + point ! fordi der kan selve læren se at jeg bruger ordbøger osv..!

Svar #9
20. marts 2006 af Fassos (Slettet)

#7 Det er rigtigt nok at du ikke er min lærer. Men jeg er ikke så glad over at du tvivler på mine evner!

Brugbart svar (0)

Svar #10
20. marts 2006 af Quasar (Slettet)

Det her var din sidste stil:

https://www.studieportalen.dk/forum/viewtopic.php?t=180764

Et så højt niveuaspring er ikke sandsynligt...

Svar #11
20. marts 2006 af Fassos (Slettet)

jaa det var en af mine venners stile! Han havde ikke bruger her inde ! Det var den som blev rettet! Men jeg ønsker kun og have den rettet! Hvis I mener der er noget der skal laves om som lyder meget højt i niveauet så må I gerne lave det om til alm..!

Svar #12
20. marts 2006 af Fassos (Slettet)

Der er så kun efter Jeres mening jeg går efter!

Svar #13
20. marts 2006 af Fassos (Slettet)

Men glem ikke at den her opgave er ikke det samme som den anden!

Svar #14
20. marts 2006 af Fassos (Slettet)

En som ved rette min stil?

Svar #15
20. marts 2006 af Fassos (Slettet)

#14 ved= vil

Svar #16
20. marts 2006 af Fassos (Slettet)

vil I hjælpe?

Skriv et svar til: Stil!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.