Fysik
tejnisk arbejde og volumenarbejde
20. marts 2006 af
Katen (Slettet)
Hejsa
voloumenændringarbejde+ friktion= total arbejde
teknisk reversibelt arbejde + friktion = indre arbejde
Jeg er ikke hetl med på hvad forskellen på teknisk og volumenændringsarbejde er.
På nogle systemer beregner man dem begge og andre kun den tekniske (på åbnesystemet, er i hvert tilfælde dem vi bruger den på).
Vil det sige, at volumændringsarbejde kun beregnes på lukkede kredsløb ?
Nogle der kan forklarer det - jeg er blevet lidt forvirret - og bogen gør mig ikke så meget klogere lige pt.
Katharina
2. semester, termodynanik 1
Bioproces ingeniør
voloumenændringarbejde+ friktion= total arbejde
teknisk reversibelt arbejde + friktion = indre arbejde
Jeg er ikke hetl med på hvad forskellen på teknisk og volumenændringsarbejde er.
På nogle systemer beregner man dem begge og andre kun den tekniske (på åbnesystemet, er i hvert tilfælde dem vi bruger den på).
Vil det sige, at volumændringsarbejde kun beregnes på lukkede kredsløb ?
Nogle der kan forklarer det - jeg er blevet lidt forvirret - og bogen gør mig ikke så meget klogere lige pt.
Katharina
2. semester, termodynanik 1
Bioproces ingeniør
Skriv et svar til: tejnisk arbejde og volumenarbejde
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
