Matematik
Negative Xer?
27. marts 2006 af
viggojensens (Slettet)
Kan det passe at dette giver 2 negative X`er ved en Monotoniundersøgelse?
f(x)=200*Pi*t-(2*pi*t^3)
f(x)=200*Pi*t-(2*pi*t^3)
Svar #1
27. marts 2006 af iB (Slettet)
f(x)=200*Pi*t-(2*pi*t^3)=konstant? (du har ingen "x" i dit udtryk)
Forklar lidt nærmere hvad du mener med "2 negative X`er"!? -I en monotoniundersøgelse finder du f' og sætter den lig nul. Skriv den f' du har og rødderne for denne, så vi kan se hvad du har gjort.
Forklar lidt nærmere hvad du mener med "2 negative X`er"!? -I en monotoniundersøgelse finder du f' og sætter den lig nul. Skriv den f' du har og rødderne for denne, så vi kan se hvad du har gjort.
Skriv et svar til: Negative Xer?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
