Fysik

Fuld pensum???

29. marts 2006 af Jesp (Slettet)
Hejsa, kan det passe hvis man er ved 15 timers fravær i et fag at man så skal op til eksame i de fag man afslutter i år? jeg er en 2.g'er nemlig..

på forhånd tak

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. marts 2006 af Mani4 (Slettet)

hvis du har 15 % fravær i et fag skal du op til årsprøve i fuld pensum alle fag... sådan fungere det i alt fald på mit gymnasium

Svar #2
29. marts 2006 af Jesp (Slettet)

ok.. troede det var eksamen i alle de fag man afsluttedei 2.g sådan sagde de i klassen nemlig... alle gym har det samme system har man ikke?

Brugbart svar (0)

Svar #3
29. marts 2006 af danielruhmann (Slettet)

#1

Tror ikke, det fungerer forskelligt på gymnasierne rundt om i landet.

Dog er det forkert, hvad du siger.

Hvis du går i 2g, og hvis du har modtaget din tredje advarsel (forsømmelses), kan skolens administrerende personale (rektor/vicer) smider dig op i fuldt pensum. Så kommer du til eksamen i samtlige fag, du afslutter det pågældende skoleår. Du får normalt advarsler, når du hygger dig med over 15% sammenlangt for den givne periode. At du har 30% i idræt kan jo skyldes sygdom to fx tirsdage i træk. Det ser man gennem fingerne med.

Har du allerede nu 15% for året, så kan du være rimelig sikker på, at skulle eksamineres i geo, eng, fort/begynder sprog, valgfag (b-niveau).

Men du skal nok blive informeret, hvis du er så pisse uheldig at komme op i fuldt pensum. Det fulde pensum kan dog bortfalde, hvis du sørger for, at dit fravær stagnerer.

Skriv et svar til: Fuld pensum???

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.