Matematik
Hurtig hjælp tak!
30. marts 2006 af
Jelly (Slettet)
er der nogen der kan hjælpe mig..
S x^2 + x dx - S x^2 - x dx
Mit bud:
x^3/3 + ? -x^3/3 - ?
på forhånd tak!
S x^2 + x dx - S x^2 - x dx
Mit bud:
x^3/3 + ? -x^3/3 - ?
på forhånd tak!
Svar #1
31. marts 2006 af mathon
S x^2 + x dx - S x^2 - x dx <=>
1/3*x^3 + 1/2x^2 -(1/3*x^3-1/2x^2)+k=
x^2 + k
1/3*x^3 + 1/2x^2 -(1/3*x^3-1/2x^2)+k=
x^2 + k
Svar #2
31. marts 2006 af Jelly (Slettet)
mange tak mathon!
kan ikke se hvordan 1/2x^2 kan give x når man differentiere.
kan ikke se hvordan 1/2x^2 kan give x når man differentiere.
Svar #3
31. marts 2006 af sontas (Slettet)
#2 Jeg tror det skyldes træthed :
f(x) = k*x^2 => f'(x) =k* 2x
konstanter lader man jo bare stå, i dette tilfælde er den en 0,5 derfor fås :
f(x) = 0,5*x^2 => f'(x) = x
f(x) = k*x^2 => f'(x) =k* 2x
konstanter lader man jo bare stå, i dette tilfælde er den en 0,5 derfor fås :
f(x) = 0,5*x^2 => f'(x) = x
Skriv et svar til: Hurtig hjælp tak!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
