Matematik

største & mindste strømstyrke

14. april 2006 af Chimmi (Slettet)
i en elektrisk kreds er strømstyrken I(t) til tiden t givet ved
I(t)=4,2+2,5sin(50*pi*t), t> eller=0.
Hvad er den største og den mindste strømstyrke?

Nogen der kan komme med et bud på hvordan jeg kan finde en løsning?

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. april 2006 af Jelly (Slettet)

Du kan tegne I(t) på grafregneren og finde maximum og minimum.
Eller så kan du differentiere I'(t) og løse I(t)=0.

Brugbart svar (0)

Svar #2
14. april 2006 af Waterhouse (Slettet)

Værdimængden for en harmonisk svingning er [d-A;d+A], hvor d og A i dit tilfælde er hhv. 4,2 og 2,5. Ud fra det skulle bestemmelse af max og min være en smal sag.

Svar #3
14. april 2006 af Chimmi (Slettet)

#2 Waterhouse.

Jeg forstår ikk helt hvordan jeg ska gøre det.. kan du ikk komme med et ex.?

Svar #4
14. april 2006 af Chimmi (Slettet)

hvis man kan regne det ud fra værdimængden vil det så sige:
min=4,2-2,5= 1,7
max=4,2+2,5=6,7

??

Brugbart svar (0)

Svar #5
14. april 2006 af Dominik Hasek (Slettet)

#4:
Gevinst!

Skriv et svar til: største & mindste strømstyrke

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.