Matematik

Hjælp til at finde den afledede funktion

28. december 2003 af SP anonym (Slettet)
Er der nogen der kan hjælpe mig med at finde den afledede funktion af f(x) = 3lnx-x ???

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. december 2003 af KemiKasper (Slettet)

f'(x)= (3* 1/x) - 1 <=>
f'(x)= (3/x) - 1

Svar #2
28. december 2003 af SP anonym (Slettet)

Tak skal du have!

Skriv et svar til: Hjælp til at finde den afledede funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.