Matematik
Udvikling
22. april 2006 af
Wutz (Slettet)
Har lidt problemer med denne opgave:
Udviklingen i det danske skovareal kan beskrives ved følgende matematiske model:
y= 417000 * 1,007^x ,
hvor y er skovarealet (målt i hektar) og x er antal år efter 1990.
a) Hvad fortæller tallene 417000 og 1,007 om udviklingen i det danske skovareal?
Håber I kan hjælpe, for er lidt bagud med denne aflevering og mit hoved står stille lige nu :(
Tak :)
Udviklingen i det danske skovareal kan beskrives ved følgende matematiske model:
y= 417000 * 1,007^x ,
hvor y er skovarealet (målt i hektar) og x er antal år efter 1990.
a) Hvad fortæller tallene 417000 og 1,007 om udviklingen i det danske skovareal?
Håber I kan hjælpe, for er lidt bagud med denne aflevering og mit hoved står stille lige nu :(
Tak :)
Svar #1
22. april 2006 af iB (Slettet)
Find dine formler for renteregning frem, og kig lidt på dem...
Svar #2
22. april 2006 af olgaven (Slettet)
du får en formel for beskrivelsen af udviklingen i det danske skovareal.
y= 417000 * 1,007^x
som du vel kender svarer det jo til:
y=b*a^x
b svarer til hvor stort skovarealet var i 1990.
a svarer til udviklingen for hvert år (hældningstallet)
y= 417000 * 1,007^x
som du vel kender svarer det jo til:
y=b*a^x
b svarer til hvor stort skovarealet var i 1990.
a svarer til udviklingen for hvert år (hældningstallet)
Svar #3
22. april 2006 af Wutz (Slettet)
Mange tak skal du have. Det hjalp meget. Kan godt se det nu hvor du siger der. :)
Mange tak;)
Mange tak;)
Skriv et svar til: Udvikling
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
