Matematik
Renter!!!
03. januar 2004 af
Yani (Slettet)
Hey.. Nu skal jeg snrt op i terminsprøver så jeg kiggede lige forbi det vi har haft i det havl skoleår.. Men nu har jeg glemt en del om renter og spørger je gderfor pænt om i vil hjælpe mig?? plz..
1. 4750kr. til 5% p.a. i 72 dage Hvad er renten og hvordan finder man den= ?
2. 1500kr. til 7.8% p.a. i 120 dage = ?
Håber nogle kan hjælpe.. på forhånd mange thanx!
1. 4750kr. til 5% p.a. i 72 dage Hvad er renten og hvordan finder man den= ?
2. 1500kr. til 7.8% p.a. i 120 dage = ?
Håber nogle kan hjælpe.. på forhånd mange thanx!
Svar #2
03. januar 2004 af Rune (Slettet)
Jo, jeg vil mene at jeg kan hjælpe dig. Brug følgende formel: K = K0*(1+r)^n.
K = Kapital
K0= Startkapital
r = Rente
n = Terminer (altså antal dage pengene står)
Håber det kan hjælpe dig ellers så skriv igen.
K = Kapital
K0= Startkapital
r = Rente
n = Terminer (altså antal dage pengene står)
Håber det kan hjælpe dig ellers så skriv igen.
Svar #3
04. januar 2004 af MarieBS (Slettet)
Kig evt. her:
https://www.studieportalen.dk/forum/viewtopic.php?t=20331
https://www.studieportalen.dk/forum/viewtopic.php?t=20331
Skriv et svar til: Renter!!!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
