Matematik
lille opg. ang. logaritme
02. maj 2006 af
Chimmi (Slettet)
jeg skal finde T_(1/2) & T_2
jeg ved at de findes vha. formlen T_1/2= log(1/2)/log(a). T_2= log2/loga
Opgaven hedder: f(x)=5,3*(e^xIn3)
Fordi der står e og In kan jeg ikk finde ud af hvad jeg skal gøre. Skal jeg gange dem ind foran 5,3 eller ....?
jeg ved at de findes vha. formlen T_1/2= log(1/2)/log(a). T_2= log2/loga
Opgaven hedder: f(x)=5,3*(e^xIn3)
Fordi der står e og In kan jeg ikk finde ud af hvad jeg skal gøre. Skal jeg gange dem ind foran 5,3 eller ....?
Svar #1
02. maj 2006 af 2835 (Slettet)
f(x)=5,3*(e^(x*In3))
=5,3*(e^ln3)^x
=5,3*3^x
::2835::
http://www.gymopg.webbyen.dk
=5,3*(e^ln3)^x
=5,3*3^x
::2835::
http://www.gymopg.webbyen.dk
Skriv et svar til: lille opg. ang. logaritme
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
