Fysik
bevægelses
02. maj 2006 af
Mani4 (Slettet)
Jeg har lavet en hel del bevægelses-opgaver og kunne godt bruge lidt rettelse.
1.
Vurder ud fra figuren Alberts gennemsnitshastighed fra:
a) t_1 = 1,5s til t_2 = 4s
b) t_1 = 1,5s til t_2 = 3s
c) t_1 = 1,5s til t_2 = 2s
på figuren kan man se Albert stod stille i -4m frem til klokken t = -1s. Herfra til t = 3s bevægede han sig i liniens positive retning. stod stille i 1,5 sekund i position s = 1m og bevægede sig fra klokken t=4,5s herfra i negativ retning ud i det uvisse.
for en god ordens skyld kan jeg nævne at vi har tiden/s af x aksen og strækningen/m ud af y.
Jeg har vha. denne formel fundet gennemsnitshastighederne:
= (s_2-s_1)/(t_2-t_1)
--------------------------------
mit er så bare: vurder gennemsnitshastigheden når t_2 nærmer sig t_1 = 1,5s. Sammenlign med tangentens hældning?
1.
Vurder ud fra figuren Alberts gennemsnitshastighed fra:
a) t_1 = 1,5s til t_2 = 4s
b) t_1 = 1,5s til t_2 = 3s
c) t_1 = 1,5s til t_2 = 2s
på figuren kan man se Albert stod stille i -4m frem til klokken t = -1s. Herfra til t = 3s bevægede han sig i liniens positive retning. stod stille i 1,5 sekund i position s = 1m og bevægede sig fra klokken t=4,5s herfra i negativ retning ud i det uvisse.
for en god ordens skyld kan jeg nævne at vi har tiden/s af x aksen og strækningen/m ud af y.
Jeg har vha. denne formel fundet gennemsnitshastighederne:
= (s_2-s_1)/(t_2-t_1)
--------------------------------
mit er så bare: vurder gennemsnitshastigheden når t_2 nærmer sig t_1 = 1,5s. Sammenlign med tangentens hældning?
Skriv et svar til: bevægelses
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
