Matematik

haster...sin og cos ligninger

07. maj 2006 af Peri (Slettet)
Hvordan løser man følgende ligning:

2tan^2x-7tanx+6=0

Jeg kan ikke se, hvordan jeg kan begynde på ligningen...
Tak

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. maj 2006 af ibibib (Slettet)

Sæt t=tanx og løs først andengradsligningen.

Brugbart svar (0)

Svar #2
07. maj 2006 af Jakobmp (Slettet)

2tan^2x ???

DU mener måske 2tan(2x)

Brugbart svar (0)

Svar #3
07. maj 2006 af Duffy

Har du et interval for x ?

Brugbart svar (0)

Svar #4
07. maj 2006 af Duffy

2*tan(x)^2-7*tan(x)+6 ?

Brugbart svar (0)

Svar #5
07. maj 2006 af Duffy

2*tan(x)^2-7*tan(x)+6 = 0

x E ]-pi/2 ; pi/2 [ .


2*tan(x)^2-7*tan(x)+6 = 0

x E {arctan(3/2), arctan(2)}



Duffy

Skriv et svar til: haster...sin og cos ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.