Matematik
Resultater, hf fællesfag, gammel ordning
08. maj 2006 af
allan_sim
Her følger kortfattede resultater fra dagens eksamen. Forbehold for trykfejl og regnefejl tages:
1.
a) E(X)=19
b) K6=28320,08
c) Indeks2004=88,3
2.
a) f(x)=0,25x+59
b) f(120)=89
c) x=-180
3.
a) Punkterne ligger tilnærmelsesvist på en ret linje med negativ hældning i et enkeltlogaritmisk koordinatsystem.
f(x)=1,384*0,9288^x
b) x=26 måneder
c) x=9,4 måneder
4.
a) |BE|=3,1 og |BC|=22,1
b) A=28,3
c) |BF|=10,5
5.
a) G=11413 kr.
b) y=789 kr.
c) Ved indsættelse fås den korrekte hovedstol.
d) r_år=30,82%
6.
a) De kumulerede frekvenser ligger tilnærmelsesvist på en ret linje på normalfordelingspapir.
b) E(X)=2,375
c) 11% over 3,2 kg.
d) 30% vejede høst 2,025 kg.
7a.
a) P(X
b) E(X)=25/3
c) P(X=8)=0,1445
7b.
a) ca. 6%
b) ca. 10%
1.
a) E(X)=19
b) K6=28320,08
c) Indeks2004=88,3
2.
a) f(x)=0,25x+59
b) f(120)=89
c) x=-180
3.
a) Punkterne ligger tilnærmelsesvist på en ret linje med negativ hældning i et enkeltlogaritmisk koordinatsystem.
f(x)=1,384*0,9288^x
b) x=26 måneder
c) x=9,4 måneder
4.
a) |BE|=3,1 og |BC|=22,1
b) A=28,3
c) |BF|=10,5
5.
a) G=11413 kr.
b) y=789 kr.
c) Ved indsættelse fås den korrekte hovedstol.
d) r_år=30,82%
6.
a) De kumulerede frekvenser ligger tilnærmelsesvist på en ret linje på normalfordelingspapir.
b) E(X)=2,375
c) 11% over 3,2 kg.
d) 30% vejede høst 2,025 kg.
7a.
a) P(X
b) E(X)=25/3
c) P(X=8)=0,1445
7b.
a) ca. 6%
b) ca. 10%
Skriv et svar til: Resultater, hf fællesfag, gammel ordning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
