Kemi
Bestemmelse af antal mol..
12. maj 2006 af
Maria89006 (Slettet)
Bestem antallet af mol AgNO3 der er anvendt til hver portion smør når ækvivalenspunktet nås idet det oplyses, at den molære koncentration af AgNO3 er 0,0250 mol/L.
Oplysninger:
2,5 g smør
Oplysninger:
2,5 g smør
Svar #1
13. maj 2006 af Matrix (Slettet)
Du skal bruge formlen
n = c*V
hvor n = stofmængden, c = formel koncentration og V = volumen (anvendt AgNO3-opl)
Du ved at c = 0,0250 mol/L
Så skal du bare have volumen.. Den må du have som resultat fra et forsøg eller også skal den beregnes (i så fald har du ikke skrevet alle oplysninger ned).
-Matrix!
n = c*V
hvor n = stofmængden, c = formel koncentration og V = volumen (anvendt AgNO3-opl)
Du ved at c = 0,0250 mol/L
Så skal du bare have volumen.. Den må du have som resultat fra et forsøg eller også skal den beregnes (i så fald har du ikke skrevet alle oplysninger ned).
-Matrix!
Skriv et svar til: Bestemmelse af antal mol..
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
