Fysik
Opgaver i Hastighed
14. maj 2006 af
Bjarkee (Slettet)
Hej...
Håber i kan hjælpe mig med fælgende opgave:
Hvade r hastigheden i km/time af en krikand på træk?
Er det realistisk? - Sammenlign med en formel 1-racer, et lille privat fly eller lign.
Krikæmder paa Træk = 110 m pr. Sek.
På forhånd tak
Bjarkee
Håber i kan hjælpe mig med fælgende opgave:
Hvade r hastigheden i km/time af en krikand på træk?
Er det realistisk? - Sammenlign med en formel 1-racer, et lille privat fly eller lign.
Krikæmder paa Træk = 110 m pr. Sek.
På forhånd tak
Bjarkee
Svar #2
14. maj 2006 af dnadan (Slettet)
prøv nu at komme med dit eget bud...
du har noget i m/s hvordan laver man så det om til km/h?
du har noget i m/s hvordan laver man så det om til km/h?
Svar #3
14. maj 2006 af Bjarkee (Slettet)
Vil det så sige jeg skal gøre følgende:
110/3,6 = 30,6 km/t
Eller skal jeg gøre følgende:
110 * 3,6 = 396 km/t
110/3,6 = 30,6 km/t
Eller skal jeg gøre følgende:
110 * 3,6 = 396 km/t
Svar #5
14. maj 2006 af Romulus (Slettet)
I dag blev det spanske grand prix kørt på Circuit de Catalunya og Felipe Massa i ferrarien kørte hurtigste omgangstid med 217.32 km/t. Maksimalt vil en formel 1-racer kunne køre ca. 300 km/t.
Skriv et svar til: Opgaver i Hastighed
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
