Matematik
Hjælp søges Tak
17. maj 2006 af
kim19 (Slettet)
Hvis jeg skal sammenligne Kapitalfremskrivningen og eksponentiel udvikling, kan jeg så godt gøre det sådan her:
Hvis vi kalder fremskrivningsfaktoren for a og vi ved af kapitalfremskrivningsfaktoren er 1+r, altså
a=1+r
så får vi formlen
K=Ko*a opløftede i n
denne type udvikling kan vise mange andre ting så den har fået et specielt navn altså
y=b*a opløftede i x
Er dette rigtig, og hvad kan man mere sige hvis man skulle sammenligne kapitalfremskrivning med eksponentiel udvikling ???
(Har ikke kunne ikke finde den knap hvor jeg viser opløfede så har bare skravet det istedet for.)
Hvis vi kalder fremskrivningsfaktoren for a og vi ved af kapitalfremskrivningsfaktoren er 1+r, altså
a=1+r
så får vi formlen
K=Ko*a opløftede i n
denne type udvikling kan vise mange andre ting så den har fået et specielt navn altså
y=b*a opløftede i x
Er dette rigtig, og hvad kan man mere sige hvis man skulle sammenligne kapitalfremskrivning med eksponentiel udvikling ???
(Har ikke kunne ikke finde den knap hvor jeg viser opløfede så har bare skravet det istedet for.)
Skriv et svar til: Hjælp søges Tak
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
