Matematik
uden hjælpemidler
18. maj 2006 af
ria (Slettet)
log(2x+3)-log(x)=1.. jeg ved ikke hvordan jeg skal komme igang..
Svar #2
18. maj 2006 af Draagslag (Slettet)
Der er efterhånden svaret en del gange på den opgave :P
https://www.studieportalen.dk/forum/viewtopic.php?t=121034&h=log(2x+3)-
https://www.studieportalen.dk/forum/viewtopic.php?t=213753&h=log(2x+3)-
https://www.studieportalen.dk/forum/viewtopic.php?t=191846&h=log(2x+3)-
https://www.studieportalen.dk/forum/viewtopic.php?t=121034&h=log(2x+3)-
https://www.studieportalen.dk/forum/viewtopic.php?t=213753&h=log(2x+3)-
https://www.studieportalen.dk/forum/viewtopic.php?t=191846&h=log(2x+3)-
Svar #3
18. maj 2006 af ria (Slettet)
jeg bruger også den regel#1 med jeg får ikke den rigtig løsning..
Svar #4
18. maj 2006 af dnadan (Slettet)
log(2x+3)-log(x)=1
log((2x+3)/x)=1
(2x+3)/x=10^1
2x+3=10x
3=8x
3/8=x
log((2x+3)/x)=1
(2x+3)/x=10^1
2x+3=10x
3=8x
3/8=x
Skriv et svar til: uden hjælpemidler
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
