Matematik

Vektor hjælp igen

11. januar 2004 af SP anonym (Slettet)
Hej

Jeg vil meget meget gerne have hjælp til den her opgave, jeg kan ikke finde ud af den!!

Om to vektor a vektor og b vektor gælder, at længden af a vektor er 2 og længden af b vektor er 3 og (a vektor,b vektor)=60 grader.

Beregn skalarproduktet a vektor prik b vektor.

Beregn længden af vektoren 2a vektor+b vektor samt vinklen mellem denne vektor og vektoren a vektor.

På forhånd tusind tak for hjælpen:)

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. januar 2004 af Jean

Ad 1)

Hint hvordan finder du vinklen mellem to vektorer.

Ad 2)

Du skal sikkert prøve at se på længden af 2a + b i anden.

Svar #2
11. januar 2004 af SP anonym (Slettet)

Hvad mener du med AD, altså spørgsmål 1 eller hvad?

Svar #3
11. januar 2004 af SP anonym (Slettet)

1) bruger fomlen som siger at Cosv=vektor a*vektor b/længden af a gange længden af vektor b.

Skal a vektor* b vektor isoleres sådan:

60 grader=vektor a* vektor b/(2 gange 3) <=> vektor a* vektor b= 60 grader gange længden af a gange længden af b.

Det jeg ikke forstår er hvordan jeg kan gange de 60 grader. Det kan det der ikke lade sig gøres, eller hvordan er det jeg skal beregne det?!

Hjælp mig tak:)




Svar #4
11. januar 2004 af SP anonym (Slettet)

Er du der ikke længere eller hvad?! :(

Er der ikke andre please der kan hjælpe mig:)

Svar #5
11. januar 2004 af SP anonym (Slettet)

Please jeg har virkelig brug for hjælp, jeg kan ikke finde ud af det!

Brugbart svar (0)

Svar #6
11. januar 2004 af Jean

Rolig nu... Det er jo næsten spamagtigt det du har gang i!!

Du skal tage cos af 60 grader...

Svar #7
11. januar 2004 af SP anonym (Slettet)

Tage cos af 60 grader og bare indsætte i formlen.

Brugbart svar (0)

Svar #8
11. januar 2004 af Jean

Ye ligesom du har foreslået.

Svar #9
12. januar 2004 af SP anonym (Slettet)

Hvad med det sidste spørgsmål er der en der kan hjælpe mig med det TAK:)

Svar #10
12. januar 2004 af SP anonym (Slettet)

Please jeg vil have hjælp, jeg ved godt at jeg ikke er tålmodig, men jeg vil gerne sige det igen:)

Svar #11
12. januar 2004 af SP anonym (Slettet)

Er der nogen der sidder og ser på det:)

Svar #12
12. januar 2004 af SP anonym (Slettet)

Please jeg gider ikke og vente hvis der ikke er nogen der ser på det eller vil/kan hjælpe mig lige NU.

Skriv et svar til: Vektor hjælp igen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.