Matematik
Lille blækopgave... Need Help..
14. januar 2004 af
O'lai (Slettet)
Hej igen..
Vi ska vise at f(x) = 4x²+2x+1/2x-1 har asymptoten y= 2x+2.
Vi ved så at t=n+1, og at det er skrå asymptote men hvordan viser man at den har overstående ligning?
Nogle fif? Eller kan i hjælpe med at komme frem til ligningen?
Takker igen...
Vi ska vise at f(x) = 4x²+2x+1/2x-1 har asymptoten y= 2x+2.
Vi ved så at t=n+1, og at det er skrå asymptote men hvordan viser man at den har overstående ligning?
Nogle fif? Eller kan i hjælpe med at komme frem til ligningen?
Takker igen...
Svar #1
14. januar 2004 af starF (Slettet)
prøv at forkorte og faktorisere udtrykket! Og lad x->+/-uendelig
Svar #2
19. januar 2004 af O'lai (Slettet)
Hey igen..
Vil i ikke lige hjælpe med at forkerte og faktorisere denne opgave så?
Sidder med feber og kan ikk lige overskue det her til i morgen.. Der ska jeg sende den afsted.. Please?
Vil i ikke lige hjælpe med at forkerte og faktorisere denne opgave så?
Sidder med feber og kan ikk lige overskue det her til i morgen.. Der ska jeg sende den afsted.. Please?
Svar #3
19. januar 2004 af O'lai (Slettet)
Hvad skal f(x) forkortes til? Nogen der kan gi mig svaret så jeg kan lade x -> +/- uendelig....
Skriv et svar til: Lille blækopgave... Need Help..
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
