Tysk
TYSK OVERSÆTTELSE...HJÆLP!!!
18. januar 2004 af
Anne P. (Slettet)
Hej alle sammen!
Er der nogen, der vil være sød at hjælpe mig med min tyske oversættelse?? Jeg vil sætte stor pris på det…på forhånd tak!!!
I år har jeg tilbragt nogle herlige uger i Regenburg. Der har jeg fået mange nye venner. Men (til) næste år vil Peter og jeg besøge de østlige forbundslande i Tyskland. Vi vil køre omkring i Peters gamle Opel og sove i Ottos lille telt; Otto er Peters storebror. Der findes mange store campingpladser i den del af Tyskland, som tidligere hed DDR. Men der er naturligvis også mange andre interessante muligheder, f.eks. i Bayern. Jeg vil gerne lære alle dele af Tyskland at kende.
Dieses Jahr habe ich, einige herrliche Wochen in Regensburg vergebracht. Da habe ich viele neue Freunden bekommt. Aber folgendes Jahr Peter und ich wollen die östliche Bundeslände in Deutschland besuchen. Wir möchten in Peters altem Opel herum fahren und schlafen im Ottos kleinen Zelt; Otto ist Peters großer Bruder. Es gibt viele größer Campingplätze in den teil aus Deutschland, wie hieß DDR. Aber es gibt natürlicherweise auch viele anderen interessanten Möglichkeiten, zum Beispiel in Bayern. Ich will gern alle teilen auf Deutschland lernen zu kennen.
Er der nogen, der vil være sød at hjælpe mig med min tyske oversættelse?? Jeg vil sætte stor pris på det…på forhånd tak!!!
I år har jeg tilbragt nogle herlige uger i Regenburg. Der har jeg fået mange nye venner. Men (til) næste år vil Peter og jeg besøge de østlige forbundslande i Tyskland. Vi vil køre omkring i Peters gamle Opel og sove i Ottos lille telt; Otto er Peters storebror. Der findes mange store campingpladser i den del af Tyskland, som tidligere hed DDR. Men der er naturligvis også mange andre interessante muligheder, f.eks. i Bayern. Jeg vil gerne lære alle dele af Tyskland at kende.
Dieses Jahr habe ich, einige herrliche Wochen in Regensburg vergebracht. Da habe ich viele neue Freunden bekommt. Aber folgendes Jahr Peter und ich wollen die östliche Bundeslände in Deutschland besuchen. Wir möchten in Peters altem Opel herum fahren und schlafen im Ottos kleinen Zelt; Otto ist Peters großer Bruder. Es gibt viele größer Campingplätze in den teil aus Deutschland, wie hieß DDR. Aber es gibt natürlicherweise auch viele anderen interessanten Möglichkeiten, zum Beispiel in Bayern. Ich will gern alle teilen auf Deutschland lernen zu kennen.
Svar #1
18. januar 2004 af Anne P. (Slettet)
Er der slet ingen, der lige hurtig kan rette den igennem. For den er til imorgen?
Svar #4
18. januar 2004 af stjerne (Slettet)
Kun lige hurtigt set igennem, så der kan være enkelte fejl i rettelerne.
ikke komma efter ich, vergebracht=verbracht, da=dort, bekommt=bekommen, folgendes=nächtes, wollen flyttes frem i sætningen,schlafen til sidst i sætningen,campingplätze,pl=kig på grösser, wie hiess DDR=die früher die DDR hiess,lernen til sidst i sætningen.
Du bør nok selv tjekke om rettelserne er rigtige, for, som sagt før, er det meget hurtigt gennemlæst. Håber det hjælper.
ikke komma efter ich, vergebracht=verbracht, da=dort, bekommt=bekommen, folgendes=nächtes, wollen flyttes frem i sætningen,schlafen til sidst i sætningen,campingplätze,pl=kig på grösser, wie hiess DDR=die früher die DDR hiess,lernen til sidst i sætningen.
Du bør nok selv tjekke om rettelserne er rigtige, for, som sagt før, er det meget hurtigt gennemlæst. Håber det hjælper.
Svar #5
18. januar 2004 af witczak (Slettet)
Hej,
Dieses Jahr habe ich(,) einige herrliche Wochen in Regensburg (vergebracht)verbracht. Da habe ich viele neue Freunde(n) (bekommt) bekommen. Aber (folgendes)nächstes Jahr (Peter und ich) wollen Peter und ich die (östliche Bundeslände)östlichen Bundesländer in Deutschland besuchen. Wir möchten in Peters altem Opel (herum)umherfahren und (schlafen im)in Ottos (kleinen)kleinem Zelt schlafen; Otto ist Peters großer Bruder. Es gibt viele (größer)große Campingplätze in (den teil aus Deutschland)dem Teil Deutschlands, (wie hieß)der früher DDR hieß. Aber es gibt natürlich(erweise) auch viele andere(n) interessante(n) Möglichkeiten, zum Beispiel in Bayern. Ich will gern alle (teilen auf Deutschland)Teile Deutschlands (lernen zu kennen)kennen lernen.
Mvh
Dieses Jahr habe ich(,) einige herrliche Wochen in Regensburg (vergebracht)verbracht. Da habe ich viele neue Freunde(n) (bekommt) bekommen. Aber (folgendes)nächstes Jahr (Peter und ich) wollen Peter und ich die (östliche Bundeslände)östlichen Bundesländer in Deutschland besuchen. Wir möchten in Peters altem Opel (herum)umherfahren und (schlafen im)in Ottos (kleinen)kleinem Zelt schlafen; Otto ist Peters großer Bruder. Es gibt viele (größer)große Campingplätze in (den teil aus Deutschland)dem Teil Deutschlands, (wie hieß)der früher DDR hieß. Aber es gibt natürlich(erweise) auch viele andere(n) interessante(n) Möglichkeiten, zum Beispiel in Bayern. Ich will gern alle (teilen auf Deutschland)Teile Deutschlands (lernen zu kennen)kennen lernen.
Mvh
Skriv et svar til: TYSK OVERSÆTTELSE...HJÆLP!!!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
