Fysik
Densitets beregning - uklart..
05. juni 2006 af
Hans007 (Slettet)
vi ved at massefylden er bestemt ved:
(rho) = m/V
Da vi ved at m = n*M
Omskriver vi idealgasligningen
p/(R*T) = n/V => (rho) = (M/R)*(p/t)
Nogle der kan forklare hvad denne omskrivning går ud på ?
(rho) = m/V
Da vi ved at m = n*M
Omskriver vi idealgasligningen
p/(R*T) = n/V => (rho) = (M/R)*(p/t)
Nogle der kan forklare hvad denne omskrivning går ud på ?
Svar #1
05. juni 2006 af Benjamin. (Slettet)
(rho) = m/V
<=> m = (rho)·V
m = n·M
<=> (rho)·V = n·M
<=> (rho)/M = n/V
p/(R·T) = n/V
<=> p/(R·T) = (rho)/M
<=> (rho) = (M·p)/(R·T) = (M/R)·(p/T)
<=> m = (rho)·V
m = n·M
<=> (rho)·V = n·M
<=> (rho)/M = n/V
p/(R·T) = n/V
<=> p/(R·T) = (rho)/M
<=> (rho) = (M·p)/(R·T) = (M/R)·(p/T)
Skriv et svar til: Densitets beregning - uklart..
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
