Matematik

Rente?

05. juni 2006 af hoho (Slettet)
Kn = Efter Terminer
K = begyndelseskapital
r = rentesats
n = antal terminer

Kn = K*(1+r)^n

eks. 90000*(1+0,02)^2

Efter 2 år har jeg 93636

Efter hvad jeg har fundet ud af er der 365 rente dage på et år, og 366 i skudår..

Men hvordan regner jeg ud så den tager skudår med?

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. juni 2006 af SusenPutten (Slettet)

siger man ikke, at hver måned har 30 rentedage?

Brugbart svar (0)

Svar #2
05. juni 2006 af sigmund (Slettet)

#0,

En rentemåned er sat til 30 dage. Således er der altid 360 rentedage på et år.

Brugbart svar (0)

Svar #3
05. juni 2006 af SusenPutten (Slettet)

Nemlig.. :P

Svar #4
05. juni 2006 af hoho (Slettet)

Hvordan skal jeg så regne det ud?

Evt, en der kan komme med et eks.. gerne med skudår medregnet..

Brugbart svar (0)

Svar #5
05. juni 2006 af sigmund (Slettet)

#4,

Der er ikke noget skudår inden for "renteverdenen". Et år er, som sagt, 360 dage.

Svar #6
05. juni 2006 af hoho (Slettet)

Okay.. det satser jeg på...

Ønsk mig held og lykke i morgen ;)

Brugbart svar (0)

Svar #7
05. juni 2006 af SusenPutten (Slettet)

Held og lykke da (:

Skriv et svar til: Rente?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.