Fysik
Kinematik - ARGH!! :S
05. juni 2006 af
Hans007 (Slettet)
V= (v0+vt)/2 = v0 + ½a*t
Hvoraf
Δx= V*t = v0*t+½a*t2
Beregnes
Δ(v2)= v2 -v02 = (v-v0)(v+v0) = 2(Δv/ Δt)(V* Δt) =2a* Δx
Nogle der kan forstå hvad min lærer mener, med ovenstående formler og vil uddybde dem?
Hvoraf
Δx= V*t = v0*t+½a*t2
Beregnes
Δ(v2)= v2 -v02 = (v-v0)(v+v0) = 2(Δv/ Δt)(V* Δt) =2a* Δx
Nogle der kan forstå hvad min lærer mener, med ovenstående formler og vil uddybde dem?
Skriv et svar til: Kinematik - ARGH!! :S
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
