Fysik
Formel
07. juni 2006 af
sdj (Slettet)
I min bog står der at g er givet ved formlen:
g=4*pi^2*(L/T^2)
T=svigningstiden for et pendul
L=snorens længde
I bogen er lavet et eksempel:
g=4*pi^2*(1/4^2)=9,87m/s^2
Dette kan jeg bare ikke få til at passe. Jeg for overstående eksempel til pi^2. Kun hvis jeg undlader at sætte svingningstiden i ander for jeg 9,87 m/s^2
Nogen der kan hjælpe??
g=4*pi^2*(L/T^2)
T=svigningstiden for et pendul
L=snorens længde
I bogen er lavet et eksempel:
g=4*pi^2*(1/4^2)=9,87m/s^2
Dette kan jeg bare ikke få til at passe. Jeg for overstående eksempel til pi^2. Kun hvis jeg undlader at sætte svingningstiden i ander for jeg 9,87 m/s^2
Nogen der kan hjælpe??
Jeg har desværre afleveret mine fysikbøger da jeg ikke skal op i mundtligt fysik. Men jeg mener helt sikkert at formlen er
g=4*pi^2*(L/T)^2
altså ikke kun T men også snor-længden..
Men du må ikke holde mig op på noget - fordi som sagt har jeg afleveret mine bøger..
g=4*pi^2*(L/T)^2
altså ikke kun T men også snor-længden..
Men du må ikke holde mig op på noget - fordi som sagt har jeg afleveret mine bøger..
Skriv et svar til: Formel
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
