Matematik
Eksponetiel udvikling
20. juni 2006 af
NV (Slettet)
For
y=b*a^x
gælder at x skal være et element i alle reelle tal
Hvad betyder det? Kan reelle tal være negative ? Og hvad med 0 ?
Og a må da heller være 0, må den ?
y=b*a^x
gælder at x skal være et element i alle reelle tal
Hvad betyder det? Kan reelle tal være negative ? Og hvad med 0 ?
Og a må da heller være 0, må den ?
Svar #1
20. juni 2006 af CHristina Jensen (Slettet)
De reelle tal, er alle tal. Også minus tal. Det gælder f.eks. pi, Kvadr(2) osv.
Hvis a er 0, er der ikke tale om en eksponentiel udvikling.
Hvis a er 0, er der ikke tale om en eksponentiel udvikling.
Svar #3
20. juni 2006 af CHristina Jensen (Slettet)
Ja, nul er et element i de reelle tal.
a^0=1, husk på det.
a^0=1, husk på det.
Skriv et svar til: Eksponetiel udvikling
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
