Matematik
Mængder
23. august 2006 af
Zutte (Slettet)
Jeg har fået følgende opgave, men jeg forstår den ikke helt. Jeg vil være glad, hvis der var en, der kunne hjælpe mig. Tak.
Om to mængder, A og B, oplyses der, at:
A = 2,3,4,5,6
A\\B
B U (vendt om, men kan ikke gøre det) A.
Angiv B i listeform.
Hvordan gør jeg det? Bemærk, at u'et skal være omvendt, men kan ikke vende det om :S
Om to mængder, A og B, oplyses der, at:
A = 2,3,4,5,6
A\\B
B U (vendt om, men kan ikke gøre det) A.
Angiv B i listeform.
Hvordan gør jeg det? Bemærk, at u'et skal være omvendt, men kan ikke vende det om :S
Svar #1
23. august 2006 af Zutte (Slettet)
Jeg har fået følgende opgave, men jeg forstår den ikke helt. Jeg vil være glad, hvis der var en, der kunne hjælpe mig. Tak.
Om to mængder, A og B, oplyses der, at:
A = 2,3,4,5,6
B\\A
B U (vendt om, men kan ikke gøre det) A.
Angiv B i listeform.
Hvordan gør jeg det? Bemærk, at u'et skal være omvendt, men kan ikke vende det om :S
DET HER ER DEN RIGTIGE
Om to mængder, A og B, oplyses der, at:
A = 2,3,4,5,6
B\\A
B U (vendt om, men kan ikke gøre det) A.
Angiv B i listeform.
Hvordan gør jeg det? Bemærk, at u'et skal være omvendt, men kan ikke vende det om :S
DET HER ER DEN RIGTIGE
Svar #2
23. august 2006 af Sansnom (Slettet)
Disse to linier giver ingen mening:
B\\A
B U (vendt om, men kan ikke gøre det) A.
Hvad mener du med dem?
B\\A
B U (vendt om, men kan ikke gøre det) A.
Hvad mener du med dem?
Svar #3
23. august 2006 af Duffy
Om to mængder, A og B, oplyses der, at:
A = 2,3,4,5,6
B\\A
B U (vendt om, men kan ikke gøre det) A.
Angiv B i listeform.
????????????????????
Hvad gælder der om B?
Ellers er det da umuligt at lave udregningerne til
B\\A
B n A. (Udtales: "B fælles A" - "Fællesmængden mellem A og B")
Duffy
A = 2,3,4,5,6
B\\A
B U (vendt om, men kan ikke gøre det) A.
Angiv B i listeform.
????????????????????
Hvad gælder der om B?
Ellers er det da umuligt at lave udregningerne til
B\\A
B n A. (Udtales: "B fælles A" - "Fællesmængden mellem A og B")
Duffy
Skriv et svar til: Mængder
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
