Matematik
eksponentiel udvikling
29. august 2006 af
blub (Slettet)
kan nogle hjælpe mig? Ved ikke hvordan jeg skal starte
http://img246.imageshack.us/img246/2250/opg4dy8.jpg
http://img246.imageshack.us/img246/2250/opg4dy8.jpg
Svar #1
29. august 2006 af Mitton (Slettet)
f(x)=b*a^x
f(2)=4
f(9)=25
b*a^2=4
b*a^9=25
Ud fra dette kan du bestemme a og b.
f(2)=4
f(9)=25
b*a^2=4
b*a^9=25
Ud fra dette kan du bestemme a og b.
Svar #2
29. august 2006 af ibibib (Slettet)
Måske har du lært nogle formler til at bestemme a og b?
a = (x2-x1)'te rod af (y2/y1)
b = y1/a^x1
a = (x2-x1)'te rod af (y2/y1)
b = y1/a^x1
Skriv et svar til: eksponentiel udvikling
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
