Tysk
kan man sige det?
30. august 2006 af
Lisa02 (Slettet)
Hejsa..
Kan man godt sige:
Bezahlest du schon gebezahlt?
Kan man godt sige:
Bezahlest du schon gebezahlt?
Svar #2
30. august 2006 af CHristina Jensen (Slettet)
Hvordan vil du sige dét der på dansk? Så er det nemmere for os at forstå.
Svar #4
30. august 2006 af -Zeta- (Slettet)
Har du allerede betalt? = Hast du schon bezahlt?
Betaler du allerede? = Bezahlest du schon?
Betaler du allerede? = Bezahlest du schon?
Skriv et svar til: kan man sige det?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
