Fysik
formel..
10. september 2006 af
Chimmi (Slettet)
Til angivelse af lydstyrken anvender man størrelsen L, som er givet ved formlen
L=10*log(I/I_o)dB
her er I_o=10^-12W/m2, den såkaldte høretærskel, som angiver den mindste lydintensitet.
Høretærsklen I_o svarer til en frekvens på 1 kHz.
opg) jeg skal lave en tabel over sammenhængen mellem lydstyrken L og lydintensiteten I.. Hvilken formel skal jeg bruge?
L=10*log(I/I_o)dB
her er I_o=10^-12W/m2, den såkaldte høretærskel, som angiver den mindste lydintensitet.
Høretærsklen I_o svarer til en frekvens på 1 kHz.
opg) jeg skal lave en tabel over sammenhængen mellem lydstyrken L og lydintensiteten I.. Hvilken formel skal jeg bruge?
Svar #2
10. september 2006 af Chimmi (Slettet)
yep det ved jeg,, men hvilke tal skal jeg indsætte i I's plads..? Er det bare de forskellige tal for at angive lydstyrken..?
Skriv et svar til: formel..
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
