Matematik
Gang ind i parentes
21. september 2006 af
Pavilion (Slettet)
Hvordan skal jeg regne denne ud?
(x+y)(x-y)
(x+y)(x-y)
Svar #1
21. september 2006 af Dominik Hasek (Slettet)
#0:
Du har selv svaret på det i overskriften. Gang hver faktor i den ene parentes sammen med hver faktor i den anden parentes.
(x+y)(x-y)
= x*x-x*y + y*x-y*y
= x² - xy + xy - y²
= x² - y²
Du har selv svaret på det i overskriften. Gang hver faktor i den ene parentes sammen med hver faktor i den anden parentes.
(x+y)(x-y)
= x*x-x*y + y*x-y*y
= x² - xy + xy - y²
= x² - y²
Skriv et svar til: Gang ind i parentes
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
