Matematik
Opgave skrevet på engelsk
24. september 2006 af
10incher (Slettet)
Given that y=k/x^2, and when x=1.5, y=8 find
a) The exact formula giving y in terms of x
b) The exact value of y when x=2*3^(1/2)
Hvad er det lige man skal? :)
a) The exact formula giving y in terms of x
b) The exact value of y when x=2*3^(1/2)
Hvad er det lige man skal? :)
Skriv et svar til: Opgave skrevet på engelsk
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
