Matematik
simpel stamfunktion
01. oktober 2006 af
MinSkat (Slettet)
Hej
Et simpelt lille spørgsmål:
Sidder og løser en differetialligning og skal finde en stamfunktion til 0,025-0,0004X.
F(x) = 0,025X- ...
Kan simpelthen ikke komme i tanke om hvordan det er man løser 0,0004X. Håber i kan hjælpe - resten klarer jeg selv :)
Et simpelt lille spørgsmål:
Sidder og løser en differetialligning og skal finde en stamfunktion til 0,025-0,0004X.
F(x) = 0,025X- ...
Kan simpelthen ikke komme i tanke om hvordan det er man løser 0,0004X. Håber i kan hjælpe - resten klarer jeg selv :)
Svar #1
01. oktober 2006 af iinnaj (Slettet)
0,0004 er en konstant. sæt den uden for integrale tegnet og integrer x
Svar #2
01. oktober 2006 af Sentinox (Slettet)
Integrering af en konstant, k, gange med x er givet ved:
int(k*x,x) = 1/2*k*x^2
//Sentinox
int(k*x,x) = 1/2*k*x^2
//Sentinox
Skriv et svar til: simpel stamfunktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
