Matematik

sæt mig i gang, Integrale

04. oktober 2006 af Casper2 (Slettet)
Jeg er i gang med at lave en opgave, som jeg på ingen måde ved hvordan jeg skal komme i gang med.

Angiv forskriften for følgende funktion

x
S 3t dt
1

På forhånd tak

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. oktober 2006 af jgthb (Slettet)

Prøv såmænd blot at fortsætte:

x x
S 3t dt = [(3/2)t^2] =...
1 1

Brugbart svar (0)

Svar #2
04. oktober 2006 af mathon

S 3t dt = 3/2*t^2 .....

x
3/2*[t^2] = f(x)
1

f(x) = ? ......

Skriv et svar til: sæt mig i gang, Integrale

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.