Matematik
Nogle hints?
17. oktober 2006 af
Jelly (Slettet)
Vis, at de stykker AB og CD, der afskæres af en ret linie mellem koordinatakserne og grafen for funktionen f(x) = 1/x
er lige lange, altså at |AB|=|CD|
Jeg har fået et hint:
Sæt B(p;1/x) og C(q;1/q)
Man kan se situationen her:
http://peecee.dk/?id=7574
Har virkelig ingen anelse for hvordan den skal løses. Håber nogle kan komme med hints.
På forhånd tak!
er lige lange, altså at |AB|=|CD|
Jeg har fået et hint:
Sæt B(p;1/x) og C(q;1/q)
Man kan se situationen her:
http://peecee.dk/?id=7574
Har virkelig ingen anelse for hvordan den skal løses. Håber nogle kan komme med hints.
På forhånd tak!
Skriv et svar til: Nogle hints?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
