Matematik

bestem radius af en kugle med overfladearealet 1000 kvadrat cm

26. oktober 2006 af rania_s (Slettet)
hej,,,jeg kan ikke finde ud af at lave det opgave her,,,,,please hjælp


formlen for overfladearealet a en kugle er A= 4*3.14* r i anden. hvor A er kuglens overfladeareal og r dens radius.
bestem radius af en kugle med overfladearealet 1000 kvadrat cm

Brugbart svar (3)

Svar #1
26. oktober 2006 af dnadan (Slettet)

Formlen for overflade areal er:
A=4*pi*r^2
Bestem nu overfladearealet for en kugle med overfladearealet 1000 cm^2, dvs A=1000
Hermed skal du løse ligningen:
1000=4*pi*r^2, isoler r og du har funder radius

Brugbart svar (0)

Svar #2
04. september 2008 af hellesin (Slettet)

hvor stor er radius i en kugle med rumfang som er 4 hvordan skal jeg regne det ud
 


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. april 2009 af Rikke FF (Slettet)

hvordan isolerer du r?


Brugbart svar (0)

Svar #4
16. april 2009 af kimor (Slettet)

Hej.. når su skal isolere radius (r) kan du sige:

1000 = 4*pi*r^2

1000 / (4*pi) = r2

kv.rod (1000 / (4*pi)) = r


Brugbart svar (1)

Svar #5
16. april 2009 af Rikke FF (Slettet)

ok, tusind tak for hjælpen (:


Skriv et svar til: bestem radius af en kugle med overfladearealet 1000 kvadrat cm

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.