Matematik
Halveringskonstanten (igen)
29. oktober 2006 af
danii (Slettet)
Hej alle skulle bare lige være sikker på at jeg har gjort det rigtigt.
bestem halvkonstanten f(x)=0,175*0,635^x
T(0,5)=log(0,5)/log(a)
log(0,5)/log(0,635)=1,52632 ??? er det bare så enkelt..
og en anden lignign hvis ngole vil være behjælpelig bare give et hint til at komme igang med den.
3e^2x-7e^x+2=0 (skjult andendgrads) ??
bestem halvkonstanten f(x)=0,175*0,635^x
T(0,5)=log(0,5)/log(a)
log(0,5)/log(0,635)=1,52632 ??? er det bare så enkelt..
og en anden lignign hvis ngole vil være behjælpelig bare give et hint til at komme igang med den.
3e^2x-7e^x+2=0 (skjult andendgrads) ??
Svar #3
29. oktober 2006 af danii (Slettet)
tak for hurtigt svar
t = e^x. kan du måske uddybe lidt mere ?
t = e^x. kan du måske uddybe lidt mere ?
Svar #4
29. oktober 2006 af danii (Slettet)
når men nu tror jeg jeg har den kan nogen bekræfte at dette passer 3x^2-7x+2=0 ??
Skriv et svar til: Halveringskonstanten (igen)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
