Matematik
Fuldstændig løsning..
05. november 2006 af
ASLAK (Slettet)
Hejsa opgaven jeg har problemer med hedder:
Angiv den fuldstændige løsning til differentialligningen:
a) d^2y/dx^2 =4y
Hvad skal jeg starte med at gøre???
Angiv den fuldstændige løsning til differentialligningen:
a) d^2y/dx^2 =4y
Hvad skal jeg starte med at gøre???
Svar #1
05. november 2006 af dnadan (Slettet)
Benyt reglen:
d^2y/dx^2=k^2y <=>
y= c1*e^(kx)+c2*e^(-kx)
d^2y/dx^2=k^2y <=>
y= c1*e^(kx)+c2*e^(-kx)
Skriv et svar til: Fuldstændig løsning..
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
