Matematik
ligning osv
08. november 2006 af
newroz (Slettet)
Løs ligningen ved beregning: 120*1,05x =700 x er eksponent ikke en almindelig til lingning
her skal jeg vælge en hvor det er den rigtig ud af 3 muligheder
1.
En graf er aftagende når:
y bliver mindre når
x bliver mindre
y bliver mindre når x bliver større
y bliver større
når x bliver mindre
2.
y =5x2+ 3 (eksponent 2 eren )
Hvilket punkt ligger på denne graf?
(10;103)
(10;503)
(10;2503)
Løs ligningen ved beregning: 120*1,05x =700 x er eksponent ikke en almindelig til lingning
her skal jeg vælge en hvor det er den rigtig ud af 3 muligheder
1.
En graf er aftagende når:
y bliver mindre når
x bliver mindre
y bliver mindre når x bliver større
y bliver større
når x bliver mindre
2.
y =5x2+ 3 (eksponent 2 eren )
Hvilket punkt ligger på denne graf?
(10;103)
(10;503)
(10;2503)
Svar #1
08. november 2006 af Lurch (Slettet)
for at skiv4e eksponenter, hold shift inde og tryk på tasten til højre for Å på dit tastetur.^
eks x^2 betyder x opløftet i anden potens
Giv selv et bud på dine opgaver først. Det er ikke meninger vi skal lave dem for dig
eks x^2 betyder x opløftet i anden potens
Giv selv et bud på dine opgaver først. Det er ikke meninger vi skal lave dem for dig
Skriv et svar til: ligning osv
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
