Matematik
spørgsmål
08. november 2006 af
tullerpigen (Slettet)
hey nogen der kan forklare mig hvad det betyder at faktorisere et polynom ?
Svar #1
08. november 2006 af Sentinox (Slettet)
At faktorisere et polynomie går ud på at bringe det på en form hvor rødderne direkte kan aflæses.
Eksempelvis har andegradspolynomiet:
x^2 + 8*x + 7=0
Rødderne x = -1 eller x = -7
Hvorfor andengradspolynomiet kan faktoriseres til:
x^2 + 8*x + 7 = (x+1)*(x+7) = 0
//Sentinox
Eksempelvis har andegradspolynomiet:
x^2 + 8*x + 7=0
Rødderne x = -1 eller x = -7
Hvorfor andengradspolynomiet kan faktoriseres til:
x^2 + 8*x + 7 = (x+1)*(x+7) = 0
//Sentinox
Skriv et svar til: spørgsmål
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
