Matematik

Eksponentiel udvikling

14. november 2006 af Molle (Slettet)
For at finde en forskrift for den eksponentielle udviklin f, ved jeg

f(x+2) = 0,81*f(x)
og
f(3) = 2,37

Jeg vil gerne få et punkt ud af den øverste linje. Er det muligt?

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. november 2006 af ibibib (Slettet)

Ja, der står når x vokser med 2 bliver f(x) ganget med 0,81.

Brugbart svar (0)

Svar #2
14. november 2006 af mathon

Jeg vil gerne få et punkt ud af den øverste linje. Er det muligt?

ja når du benytter f(3) = 2,37

f(3+2) = 0,81*f(3)

f(5)= 0,81*2,37

f(5)= 1.9197, hvoraf punktet (5,1.9197)

Svar #3
14. november 2006 af Molle (Slettet)

Arh, ja. Takker!

Skriv et svar til: Eksponentiel udvikling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.