Matematik
tjek ligning
20. november 2006 af
Drachenwild (Slettet)
hejsa er der en som vil se om dette er rigtigt ?
48-(18-58x) = 28-(17+18x-57)
48-18+58x = 28-17+18x-57
58x - 18x = 48-18+28-17-57
x = -0,4
og er det rigtigt stillet op ?
48-(18-58x) = 28-(17+18x-57)
48-18+58x = 28-17+18x-57
58x - 18x = 48-18+28-17-57
x = -0,4
og er det rigtigt stillet op ?
Svar #1
20. november 2006 af -Zeta- (Slettet)
Husk at vende fortegn i anden linje, når du opløser en minus-parentes. Resultatet er derfor forkert.
Svar #2
20. november 2006 af Drachenwild (Slettet)
48-(18-58x) = 28-(17+18x-57)
48+18+58x = 28-17+18x-57
58x - 18x = 48+18+28-17-57
x = 0,5
sådan det var bedre,er lige med at finde ud af + - hvor de skal plaseres
men tak for hjælpen
48+18+58x = 28-17+18x-57
58x - 18x = 48+18+28-17-57
x = 0,5
sådan det var bedre,er lige med at finde ud af + - hvor de skal plaseres
men tak for hjælpen
Skriv et svar til: tjek ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
