Kemi
Temperatur
22. november 2006 af
Sannaen (Slettet)
Hvad er temperaturen, hvis 30.1 g af N2 i en 1.00 L container har en tryk på 25.2 atm?
Svar #1
22. november 2006 af iB (Slettet)
Brug idealegasligningen! Fra vægten af N2, kan du finde antal mol, og så er det kun temperaturen som er ubekendt i idealgasligningen.
Svar #2
23. november 2006 af Sannaen (Slettet)
Hvordan skal ligningen lige grejes her ?
Kender disse:
P*V=n*R*T
V=(n*R*T)/P
n=P*V/(R*T)
....
Men hvordan får jeg T til at stå alene?
Kender disse:
P*V=n*R*T
V=(n*R*T)/P
n=P*V/(R*T)
....
Men hvordan får jeg T til at stå alene?
Svar #3
09. juni 2011 af shdaow (Slettet)
hvis du tager den øverste ligning og dividere med n og R har du T alene
Skriv et svar til: Temperatur
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
