Fysik

Energi (1J=3,6MJ) ?

25. november 2006 af Pavilion (Slettet)
Jeg skal have beregningen til 1Joule = 3,6MegaJoule.
Men jeg kan ikke finde den nogen steder.

En der vil skrive den ned for mig?


... tak

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. november 2006 af -Zeta- (Slettet)

Tænker du på 1 kWh?

Svar #2
25. november 2006 af Pavilion (Slettet)

Åh ja. Det var 1kWh = 3,6Mj

Brugbart svar (0)

Svar #3
25. november 2006 af -Zeta- (Slettet)

1 kWh => 3600000 Ws (Wattsekunder*) => 3600000 Joule => 3,6 Megajoule (kJ)

*<i>1 Joule er nemlig defineret som 1 wattsekund.</i>

Er det bare det?

Brugbart svar (0)

Svar #4
25. november 2006 af -Zeta- (Slettet)

Megajoule (kJ) --> Megajoule (MJ)

Brugbart svar (0)

Svar #5
25. november 2006 af -Zeta- (Slettet)

..og hvordan kommer jeg fra 1 kWh til Ws?

1 kWh = 1000 W*h

En time består af 3600 sekunder.

1000 * W * 3600s = 3600000 W*s

Skriv et svar til: Energi (1J=3,6MJ) ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.