Matematik

HASTER VIRKELIG !!!

02. december 2006 af Millaeh (Slettet)
hvordan findes skæringspunkterne mellem en 3grads ligning og en 2 grads ligning?

x^3-6x^2+12x-7
x^2-2x+1

jeg skal finde punkterne hvor de skære hinanden.

mvh camilla

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. december 2006 af Einstein_15 (Slettet)

Sæt dem lig hinanden..

Brugbart svar (0)

Svar #2
02. december 2006 af ibibib (Slettet)

Enten skal du gætte en rod og lave polynomiers division eller du skal benytte IT.

Brugbart svar (0)

Svar #3
02. december 2006 af Duffy

x^3 - 6x^2 + 12x - 7 = x^2 -2x + 1

<=>

x^3 - 7x^2 + 14x - 8 = 0

<=>

(x-1)*(x-2)*(x-4) = 0

<=>

x E {1, 2, 4}


Værs'go :)


Hilsen

Duffy the Duff

Skriv et svar til: HASTER VIRKELIG !!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.