Matematik
'Hjælp'
09. december 2006 af
Mageed007 (Slettet)
Jeg sidder med et opgave,
den lyder sådan her:
For at give græsset større slidstyrke sættes stave med kunstgræs svarende til 1 femtedel: 1/5 af græstæppet.
Hver kunstgræsstav fylder ca. 2,5 cm2.
Hvor mange kunstgræsstave skal der sættes i hele græstæppet?
Græstæppets areal er: 72*110= 7920
Håber der er nogle der vil hjælpe =)
den lyder sådan her:
For at give græsset større slidstyrke sættes stave med kunstgræs svarende til 1 femtedel: 1/5 af græstæppet.
Hver kunstgræsstav fylder ca. 2,5 cm2.
Hvor mange kunstgræsstave skal der sættes i hele græstæppet?
Græstæppets areal er: 72*110= 7920
Håber der er nogle der vil hjælpe =)
Svar #3
09. december 2006 af -Zeta- (Slettet)
#2.
Okay.
Regn først grænplænens areal om til cm^2. Dvs.
7920 m^2 = 79200000 cm^2
1/5 af græsplænen skal dækkes med kunstgræs, altså skal der være ialt kunstgræs:
1/5 * 79200000cm^2 = 15840000 cm^2
Antallet af stave, fås ved at dividere kunstgræsarealet med arealet for hver stav:
15840000 cm^2 / 2,5 cm^2 = 6336000 stave
Okay.
Regn først grænplænens areal om til cm^2. Dvs.
7920 m^2 = 79200000 cm^2
1/5 af græsplænen skal dækkes med kunstgræs, altså skal der være ialt kunstgræs:
1/5 * 79200000cm^2 = 15840000 cm^2
Antallet af stave, fås ved at dividere kunstgræsarealet med arealet for hver stav:
15840000 cm^2 / 2,5 cm^2 = 6336000 stave
Svar #8
10. december 2006 af DanielPetersen (Slettet)
Når du opretter et nyt indlæg, vil jeg råde dig til at tillægge det et mere seriøst navn. Det skader forsiden, hvis der er noget, der ligner "børnesprog" hvis du forstår.
Skriv et svar til: 'Hjælp'
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
