Matematik

Formel

14. december 2006 af Lützen (Slettet)
i den her formel bruger man til at finde R, men jeg skal ha' lavet formlen om til at man kan bruge den til at finde M. Nogen der kan hjælpe mig?

R = 0,6 * M + 1,3

R = Richtertallet
M = Mercallitallet

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. december 2006 af Matkaj

Isolér M!

Skriv et svar til: Formel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.