Matematik
Hurtig hjælp søges!!!
10. marts 2004 af
Duc_de_monde (Slettet)
I et sandsynlighedsfelt er A og B hændelser.
P(A) = 1/8.
P(A omvendt-U B)= 1/4.
Bestem P(B) når A og B er disjunkte hændelser.
HJÆLP. det er til imorgens blækregning...
tak
P(A) = 1/8.
P(A omvendt-U B)= 1/4.
Bestem P(B) når A og B er disjunkte hændelser.
HJÆLP. det er til imorgens blækregning...
tak
Svar #1
10. marts 2004 af riquelme (Slettet)
hvis A og B er disjunkte er fællesmængden pr definition tom.. derfor giver det ikke rigtig mening at P(A ∩ B) = 1/4..
Svar #2
10. marts 2004 af riquelme (Slettet)
det var så et fællesmængde-tegn (omvendt U) som jeg forsøgte at lave...
Svar #4
10. marts 2004 af Duc_de_monde (Slettet)
Nej jeg har skrevet opgave formuleringen præcist som den stod i min opgave bog.
Mat 2B s. 92 opg. 1033 hvis nogen skulle have sådan en blå grundbog.
jeg er lidt lost i hvordan jeg skal finde P(B) i den opgave.....
Mat 2B s. 92 opg. 1033 hvis nogen skulle have sådan en blå grundbog.
jeg er lidt lost i hvordan jeg skal finde P(B) i den opgave.....
Skriv et svar til: Hurtig hjælp søges!!!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
