Matematik
jeg kan ikke lige huske det
10. januar 2007 af
elmozensch (Slettet)
hej
jeg har en opgave der går ud på at løse en differientialligning.
er kommet frem til:
ln(y^2) = 1/3x^3
hvordan kommer jeg videre, så der står y =......
mange tak for hjælpen
jeg har en opgave der går ud på at løse en differientialligning.
er kommet frem til:
ln(y^2) = 1/3x^3
hvordan kommer jeg videre, så der står y =......
mange tak for hjælpen
Svar #1
10. januar 2007 af DanielPetersen (Slettet)
Træn din Meomory.
http://www.pi-world-ranking-list.com/
http://www.pi-world-ranking-list.com/
Svar #2
10. januar 2007 af Kemiersjov (Slettet)
Der er flere måder, men prøv at omskrive ln(y^2) v.h.a. følgende regel:
ln(a^b) = b*ln(a)
Efterfølgende benyttes y = exp(ln(y)) på begge sider af lighedstegnet.
ln(a^b) = b*ln(a)
Efterfølgende benyttes y = exp(ln(y)) på begge sider af lighedstegnet.
Svar #3
10. januar 2007 af elmozensch (Slettet)
exp(ln(y)) betyder at jeg opløfter det hele, så der står:
e^ln(y) = .....
e^ln(y) = .....
Skriv et svar til: jeg kan ikke lige huske det
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
