Kemi
kemi opgave. .
11. januar 2007 af
Jin (Slettet)
Hej allesammen! :D
Nu er jeg stået af ved denne opgave. . .
denne reaktion er en 1.ordens reaktion hvor hastigheds konstanten k er afhængig af kelvintemperaturen T. På den ene side kan man se en naturlig logoritmisk graf til k som funktion af 1/T
Jeg skal beregne hastighedskonstanten k ved temperaturerne 30 og 50 grader.
Jeg ved at jeg skal bruge denne formel:
in( K2/K1 )= Ea / r * ( 1/T2 - 1/T1 )
Men så ved jeg ikke hvad det er jeg skal sætte ind i formlen. . .
Er denne opgave helt umulig eller?
Håber virkelig at der er nogen der vil hjælpe mig, er i stor nød. Skal aflevere den imorgen.
Tak på forhånd.
Nu er jeg stået af ved denne opgave. . .
denne reaktion er en 1.ordens reaktion hvor hastigheds konstanten k er afhængig af kelvintemperaturen T. På den ene side kan man se en naturlig logoritmisk graf til k som funktion af 1/T
Jeg skal beregne hastighedskonstanten k ved temperaturerne 30 og 50 grader.
Jeg ved at jeg skal bruge denne formel:
in( K2/K1 )= Ea / r * ( 1/T2 - 1/T1 )
Men så ved jeg ikke hvad det er jeg skal sætte ind i formlen. . .
Er denne opgave helt umulig eller?
Håber virkelig at der er nogen der vil hjælpe mig, er i stor nød. Skal aflevere den imorgen.
Tak på forhånd.
Svar #3
11. januar 2007 af frodo (Slettet)
t=30C => T=303 K
1/T=1/303K = ?
så aflæser du hvad lnk er ved denne x-værdi og omregner til k da exp(lnk)=k
1/T=1/303K = ?
så aflæser du hvad lnk er ved denne x-værdi og omregner til k da exp(lnk)=k
Svar #4
11. januar 2007 af Jin (Slettet)
#3
okay.
1/T = 1/303 = 0.0033.
Jeg har aflæst ved x-værdien og jeg har fået det til
-6.5.
Jeg forstår ikke hvordan jeg skal omregne det.
okay.
1/T = 1/303 = 0.0033.
Jeg har aflæst ved x-værdien og jeg har fået det til
-6.5.
Jeg forstår ikke hvordan jeg skal omregne det.
Svar #6
11. januar 2007 af Jin (Slettet)
okay, jeg har aflæst på grafen, de to punkter, dvs. at det er -4 og -6.5, skal jeg ikke gøre andet. . . ?
Skriv et svar til: kemi opgave. .
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
