Matematik
Integrering. Hvordan er det nu lige med konstanten?
21. januar 2007 af
Mr. Maxen (Slettet)
Hey.
Sidder lige med en matematikopgave som giver mig lidt gråt hår.
Jeg har en funktion som hedder: dy/dx=(x^2+10x)/(x-1)
Herefter har jeg med polynomiers division fået den ned til y'=x+9-(9/x+1)
Spørgsmålet er så angående konstanten. Skal der være et +k på efter y'=x+9-(9/x+1) eller er det først når jeg integrerer den? Til sidst skal jeg så have 1 eller 2 k'er?
Sidder lige med en matematikopgave som giver mig lidt gråt hår.
Jeg har en funktion som hedder: dy/dx=(x^2+10x)/(x-1)
Herefter har jeg med polynomiers division fået den ned til y'=x+9-(9/x+1)
Spørgsmålet er så angående konstanten. Skal der være et +k på efter y'=x+9-(9/x+1) eller er det først når jeg integrerer den? Til sidst skal jeg så have 1 eller 2 k'er?
Svar #2
21. januar 2007 af Mr. Maxen (Slettet)
Okey.. Tak skal du have :o)
Det er utroligt hvor dumt det er at gå i stå over sådan et lilel spørgsmål man er i tvivl om.
Men tak for det
Det er utroligt hvor dumt det er at gå i stå over sådan et lilel spørgsmål man er i tvivl om.
Men tak for det
Skriv et svar til: Integrering. Hvordan er det nu lige med konstanten?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
